Tawaran terbaik untuk pelanggan Verizon baharu untuk November 2022

Sebagai penyedia pembawa selular kedua terbesar di AS, Verizon hanya dibesarkan oleh AT&T; Apabila bercakap tentang liputan rangkaian, kelajuan dan kebolehpercayaan, Verizon boleh dikatakan tiada duanya. Lebih baik lagi, Verizon menawarkan tawaran telefon pintar sepanjang tahun dan bonus pendaftaran lain kepada bakal pelanggan yang ingin menukar pembawa dan mungkin menurunkan bil bulanan mereka. Jika anda salah satu atau kedua-dua kem ini, anda telah datang ke tempat yang betul. Kami mempunyai tawaran dan tawaran terbaik untuk pelanggan Verizon baharu di sini (bukan semua sebenarnya terhad kepada pelanggan baharu juga).

Adakah anda masih mengekalkan pilihan anda? Lihat senarai tawaran pelan telefon bimbit terbaik kami yang lain untuk melihat perkara yang tersedia juga.

Tawaran Verizon Terbaik untuk Pelanggan Baharu

Dengan pelan tanpa had


Bawa peranti didayakan rangkaian anda (telefon, tablet atau jam tangan pintar), tambahkan pelan tanpa had dan dapatkan kad hadiah Verizon bernilai sehingga $500.

lebih


Dengan cip Tensor Google dan modul kamera serba baharu, Pixel 6 Pro ialah perdana Android yang anda tunggu-tunggu.

lebih


Google Pixel 6 ada di sini, dan ia menampilkan paparan tepi ke tepi yang cantik, CPU Tensor proprietari dan rupa yang segar. Dapatkan satu dengan pelan tanpa had dan jimat.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Jika anda jenis yang mempunyai yang terbaik dan terbesar, Apple telah menyediakan anda dengan iPhone 13 Pro Max yang besar dan cantik. Dapatkan diskaun besar-besaran dengan perjanjian perdagangan yang layak dengan Verizon.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Mahukan telefon perdana terbaharu daripada Apple tetapi sesuatu yang lebih baik daripada model standard? iPhone 13 Pro adalah untuk anda, dan ini adalah salah satu tawaran terbaik yang berlaku sekarang jika anda mempunyai peranti yang boleh anda tukarkan.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Ia tidak mencipta semula roda, dan anda sudah tahu ia tidak perlu. iPhone 13 ialah keluaran terbaru Apple, dan jika anda peminat iOS, anda tidak akan kecewa.

lebih


iPhone 13 Mini memberikan anda pengalaman iOS yang menakjubkan yang anda kenali dan sukai dalam pakej yang mesra poket dan padat.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Telefon boleh lipat membuat kemunculan semula terima kasih kepada Z Flip yang inovatif (dan mengejutkan) Samsung. Dapatkan model generasi ke-4 baharu pada harga yang lebih rendah.

lebih

+ $300 untuk menampung yuran penukaran pembawa


Verizon memberi peluang kepada pelanggan baharu dan sedia ada untuk mendapatkan telefon 5G berjenama secara percuma. Model tertentu memerlukan swap dan/atau pelan kualiti pandangan tanpa had.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Jika anda pelanggan Verizon baharu atau sedia ada, anda boleh mendapat diskaun hebat untuk kredit bil bagi iPhone 14 apabila anda menukar peranti lama dan menambah atau menaik taraf talian tanpa had.

lebih


Google Nest Hub boleh dianggap sebagai bingkai foto, pemain media dan konsol peranti rumah pintar dalam satu. Semua yang anda perlukan untuk memprogramnya dipaparkan pada skrin 7-incinya.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Pelanggan Verizon baharu atau sedia ada boleh mendaftar untuk salah satu telefon Apple terbesar dan paling teruk, iPhone 14 Pro Max, untuk mendapatkan diskaun hebat dengan berdagang dalam peranti dan menambah atau menaik taraf talian.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Dengan skrin yang hebat, perkakasan pantas dan ketersambungan 5G, Galaxy S22 baharu ialah telefon pintar terbaik Samsung untuk mereka yang mahukan telefon perdana baharu — hampir tanpa wang yang besar.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Keutamaan sedia 5G baharu Google ada di sini, dan Verizon sudah mempunyai tawaran yang kukuh pada peranti jika anda ingin membeli peranti dan mempunyai peranti lama yang ingin anda gantikan.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Mahukan versi besar iPhone 14 yang hebat? Beli satu pada harga tanpa had dengan swap dan nikmati diskaun hebat dalam kredit bil.

lebih


Anda tidak boleh mengalahkan klasik – terutamanya apabila ia percuma. Pelanggan Verizon baharu atau sedia ada yang mendaftar untuk pelan tanpa had boleh mendapatkan iPhone SE 2022 generasi ke-3 baharu secara percuma.

lebih

Ditambah $200 pada suis


Galaxy S22 Ultra mungkin perdana Samsung yang paling mengagumkan setakat ini, menggabungkan ciri daripada barisan Note seperti S-Pen. Ia mahal, tetapi berbaloi, terutamanya dengan perjanjian sedemikian.

lebih

Ditambah $200 pada suis


iPhone 14 Pro berada di bahagian atas produk telefon pintar Apple pada tahun 2022, yang cukup bagus jika anda mahukan telefon premium yang tidak besar.

lebih

Ditambah $200 pada suis


+ Galaxy S22 ialah versi bersaiz tambah bagi peranti siri Galaxy S generasi ke-13 yang baharu, dan Verizon mempunyai beberapa tawaran menarik untuk pelanggan baharu dan sedia ada.

lebih


Dengan reka bentuk keseluruhan yang hebat, paparan bertenaga, modul kamera yang sangat baik dan keserasian 5G, Galaxy S20 FE adalah telefon yang boleh dibelanjakan sekitar $700 — tetapi anda boleh mendapatkannya dengan harga yang lebih murah.

lebih


Perlukan stesen pengecas semasa dalam perjalanan untuk berbilang telefon pintar Apple? MagSafe Duo telah melindungi anda, memberikan anda dua titik pengecasan wayarles dalam pad yang padat dan mudah disimpan.

lebih

dengan sebarang rancangan


Percayai A7 Lite untuk menikmati pengalaman hiburan yang hebat semasa dalam perjalanan. Skrin ultra lebar adalah menyeronokkan untuk dilihat manakala port USB-C memberikan anda kuasa apabila anda memerlukannya, dengan pantas.

lebih


Kuasakan iPhone dan AirPods anda (dengan sarung pengecas tanpa wayar) dengan mudah dengan pad pengecas MagSafe rasmi Apple. Serasi dengan peranti iPhone 8 dan lebih baharu.

lebih


Pelanggan Verizon boleh mendapatkan diskaun kredit yang sangat bagus pada iPhone 12, tetapi jika anda menukar pembawa, anda boleh menjimatkan lebih banyak lagi.

lebih


Beli 3 atau lebih aksesori pada harga biasa untuk mendapat diskaun 30%, 4 untuk mendapat diskaun 35%, atau 5 atau lebih untuk mendapat diskaun 40%. Pilih daripada sarung telefon dan tablet, pengecas, lekap dan banyak lagi.

lebih


Dengan skrin hampir 5.4-inci, iPhone 12 Mini adalah teman bersaiz poket yang sempurna untuk mereka yang bosan dengan trend telefon besar.

lebih


Nikmati penjimatan pada segala-galanya daripada pembesar suara dan fon kepala Bluetooth kepada bank kuasa mudah alih dan pengecas.

lebih

Dengan 5G Unlimited


Langgan pelan Verizon Unlimited dan dapatkan 6-12 bulan Disney+, Apple Music, Apple Arcade, Google Play Pass dan Discovery+ percuma. Tahap lebih tinggi tanpa had menambah tambahan seperti Hulu dan ESPN+.

lebih


Lihat semua tawaran tablet dan komputer riba yang Verizon tawarkan kepada pelanggan sekarang. Berdagang masuk atau daftar untuk pelan tanpa had atau beli telefon baharu dan lebih jimat.

lebih


Perlukan jus semasa dalam perjalanan? Pek bateri ini melekat terus pada bahagian belakang iPhone yang serasi dengan MagSafe untuk pengecasan pantas. Sambungkannya dengan kabel Lightning dan anda mempunyai pad pengecasan wayarles.

lebih

Adakah Verizon Menawarkan Telefon Percuma kepada Pelanggan Baharu?

model iPhone 12
Andrew Martinic/Aliran Digital

Anda bertaruh, tetapi rendahkan jangkaan anda – anda tidak mungkin mendapat iPhone 12 Pro Max baharu secara percuma sebaik sahaja anda mendaftar. Walau bagaimanapun, tawaran pelanggan dan tawaran langganan Verizon baharu ialah cara yang baik untuk mendapatkan telefon yang lebih asas secara percuma (seperti iPhone SE 2020 atau peranti siri Samsung Galaxy A, untuk menamakan beberapa) dan ini adalah pilihan yang baik jika anda hanya mahu telefon Stabil dan tidak mengambil berat tentang jenama premium terkini yang menampilkan semua loceng dan wisel.

Itu bukan bermakna tiada tawaran Verizon murah pada telefon tersebut. Malah, diskaun langganan pembawa seperti tawaran pelanggan Verizon baharu ini boleh dikatakan cara terbaik dan paling mudah untuk merebut salah satu daripada perdana baharu tersebut pada harga yang rendah. Penurunan harga biasanya datang dalam bentuk kredit bil dan hanya ditawarkan dengan pelan tanpa had, memerlukan anda membeli telefon dahulu dan kemudian mendapat diskaun pada bil anda. Ini mungkin tidak kelihatan menggoda seperti mengurangkan harga secara bebas, tetapi itu hanya diri saya sendiri – anda masih mendapat penjimatan. Anda pasti akan melihat penjimatan ini apabila anda mengumpulnya dengan setiap pembayaran bulanan (diskaun).

Satu lagi cara untuk mendapatkan telefon percuma, bagaimanapun, adalah dengan mengemukakan salah satu tawaran pelanggan “beli dan dapatkan satu” Verizon baharu yang hampir selalu tersedia. Seperti diskaun kredit bil, anda biasanya perlu mendaftar untuk pelan tanpa had dan membayar di muka untuk kedua-dua telefon—ya, ini bermakna anda perlu membayar tunai untuk dua—sebelum anda mendapat nilai telefon kedua yang didiskaun daripada telefon anda untuk meneruskan bil bulanan anda. Jangan angkat hidung anda pada rancangan ini; Diskaun itu nyata, ia hanya tersebar sepanjang hayat kontrak, dan tawaran BOGO ini adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan sesuatu seperti iPhone 12 (pada asasnya) secara percuma.

Syor Editor
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *